PASTREAZA CALD! RAMAI CONECTAT!

Controlați toate sistemele de incalzire cu aplicația MillHeat

CONTROLAȚI-VĂ SISTEMELE DE INCALZIRE CU APLICAȚIA MILLHEAT DE ORIUNDE

Pentru a face viața oamenilor cu adevărat convenabilă, oferim acum sisteme de incalzire cu panouri complet integrate cu Wi-Fi, unde sistemele de incalzire pot fi controlate printr-o apăsare de buton din aplicația dumneavoastră Millheat. Folosind aplicația, puteți controla diferite locații (casă, cabine etc) și câte încălzitoare doriți. Aplicația este gratuită și nu există costuri ascunse. disponibil pentru dispozitive iOS (versiunea 8 sau mai nouă) și Android (versiunea 4.2 sau mai nouă).

COMUTARE INTRE CASE

Cu aplicația Millheat puteți comuta între case folosind același utilizator tot timpul. Nu trebuie să vă conectați și să vă deconectați cu un alt utilizator, ceea ce îl face foarte versatil și convenabil

PROGRAME INTUITIVE

Trageți și plasați noi moduri în programele dvs. fără a părăsi ecranul. Glisați un „bloc de mod” în sus/jos pentru a seta lungimea modului. Setați programul perfect pentru utilizarea dvs.

CONTROLUL TEMPERATURII

Setați temperatura dorită pentru fiecare mod per cameră. Camera va avea intotdeauna o temperatura perfecta in functie de nevoile dumneavoastra si de programul alocat camerei. De asemenea, este rapid și ușor să suprascrieți programul (fără a-l edita) dacă veniți acasă mai devreme decât în ​​mod normal într-o zi.

INCALZIREA NU A FOST NICIODATA MAI EFICIENTA!

Pastrati locuinta incalzita cu stil!

ULEI MILL - CALITATE PREMIUM

Radiatoarele cu ulei nu au arătat niciodată mai bine. Un plus de eleganta si stil pentru locatia unde este amplasat. Tehnologia de creștere a căldurii în interior

Designul uleiului MILL forțează aerul fierbinte să se ridice prin aripioarele fierbinți închise.

Acest lucru crește viteza aerului cald și are ca rezultat o distribuție mai rapidă și mai eficientă a căldurii în cameră.

ÎI NUMIM TEHNOLOGIE MILL HEAT BOOST.

SUNTEM ONORAȚI SĂ ANUNȚĂM CA MILL CONVECTION SG1200WIFI A PRIMIT PREMIUL INTERNAȚIONAL DE DESIGN „RED DOT” 2019!

„RED DOT” este premiul pentru calitatea înaltă a designului. Juriul internațional acordă acest sigiliu de calitate căutat doar produselor care prezintă un design remarcabil.

Designer-șef și coproprietar la Mill International, Philip Bryn-Haugland, este omul din spatele designului unic și inovator care a dus la această recunoaștere onorabilă.

„De mai bine de 60 de ani, premiul Red Dot – Una dintre cele mai mari competiții de design din lume – oferă designerilor și companiilor o platformă de acces la design bun. Experiența și expertiza juriului nostru în procesul de evaluare este de neegalat. Fideli motto-ului „în căutarea unui design bun și a inovației”, aceștia au testat individual fiecare dintre cele peste 5 500 de produse înscrise și au ajuns la o decizie comună asupra produselor care vor primi o distincție”. -Echipa RED DOT

CATEGORII DE PRODUSE

MILL WIFI

MILL OIL

MILL GLASS

MILL STEEL

MILL CONVECTION

MILL FAN HEATERS