Modalităţi de comandă

Aveţi posibilitatea de a comanda on-line sau prin telefon. De asemenea, puteţi să ne contactaţi atunci când aveţi nevoie de informaţii suplimentare.

Comandă Online

Cel mai simplu şi mai rapid mod de a comanda este prin magazinul nostru. Aveţi posibilitatea de a accesa site-ul nostru 24 de ore pe zi şi 7 zile pe săptămână. Când aţi găsit produsul pe care doriţi să îl comandaţi, puteţi pur şi simplu să faceţi clic pe “Adaugă în coş”. În timp ce faceţi cumpărături puteţi vedea suma totală (provizorie) a comenzii în colţul din dreapta sus a site-ului nostru.

Gata să comandaţi? Faceţi clic pe “Plasaţi comand” în colţul din dreapta sus. Dacă preferaţi, puteţi şterge produsele din coşul dumneavoastră de cumpărături înainte de a ieşi.

Autentificare

Aveţi deja un cont? Introduceţi numele de utilizator şi parola, în cazul în care nu v-aţi conectat. Apoi faceţi clic pe “Continue Order”. Dacă nu aveţi un cont, puteţi crea unul făcând clic pe “Înregistraţi-vă aici”.

Aveţi, de asemenea posibilitatea de a comanda fără a avea un cont atunci când nu doriţi să vă creaţi unul. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că, în acest caz, vi se va cere să completaţi datele de fiecare dată când plasaţi o comanda.

TERMEN DE LIVRARE

Livrarea produselor din stoc se va efectua in termen de 3-4 zile de la efectuarea comenzii si confirmarea acesteia telefonic de catre SC MAGNUM HEATING CONSULT SRL.

TERMEN DE RETURNARE

Termenul de returnare a unui produs este de maxim 30 zile de la data efectuarii livrarii catre client.

Adrese şi Metode de plată

În cazul în care adresa de livrare este diferită de adresa de facturare puteţi completa datele în consecinţă. După aceea veţi putea alege între mai multe metode de plată. În cazul în care doriţi utilizaţi un voucher sau cupon de discount, va trebui să completaţi codul în acest ecran înainte de a continua cu “check out”.

Comanda prin telefon

Aţi prefera să ne contactaţi prin telefon? Întreg personalul nostru este instruit la cele mai înalte standarde de servicii pentru clienţi şi este gata să răspundă la orice întrebări sau să preia comanda. Ne puteţi suna de luni până vineri între orele 09.00  şi 17.00 ore prin apelarea 0766.367.287

Transport

Transportul produselor este 25 RON

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare ne puteţi contacta la adresa de e-mail sau ne puteţi suna.

Metode De Plată

Ordin de plata (Transfer Bancar)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de MAGNUM Heating Consult (email confirmare comanda). Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online de HomeBanking.

Ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Comisioane de tranzacţie

MAGNUM nu percepe comisioane suplimentare pentru tranzacţii.

Politica De Retur

In situatia in care nu sunteti pe deplin multumiti de performantele sau caracteristicile produsului achizitionat, il puteti returna la sediul firmei in termen de 10 zile lucrătoare conform regulilor de retur de mai jos.

Mentiune speciala : conform art. 7 din O.G. nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata, Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

a–  Dreptul de retur in 10 zile lucrătoare se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.mill-heat.ro;

b–  Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucrătoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, prin anuntul in scris la klimaincalzire@gmail.com

Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

c– Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile lucrătoare se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.

d–  Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

e– Termenul de 10 zile lucrătoare se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

f–  Produsul returnat:

  • va fi in aceeasi stare in care a fost livrat;
  • va insotit de ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele aferente, dupa caz, si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, manuale de utilizare, etc);
  • nu va prezenta urme de utilizare, montare, uzura, lovire, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate;
  • in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, un singur produs va fi acceptat desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

g MAGNUM Heating Consult isi rezerva dreptul de a refuza returul produsului daca acest tip de produs a mai fost returnat de acelasi client;

h Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs sau rambursarea sumei platite pentru respectivul produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre client.

– Pentru ale informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail: klimaincalzire@gmail.com

Toate bunurile vor fi inspectate pentru daune, înainte de emiterea oricărei rambursări emise.