GHID DE ÎNCĂLZIRE

Ce tip de încălzitor ar trebui să alegi?

GHID DE SELECȚIE

Mill oferă o gamă largă de încălzitoare potrivite diferitelor nevoi. Iată un ghid rapid pentru a vă ajuta să alegeți încălzitorul potrivit pentru nevoile dvs.

PANOURI DE INCALZIRE

Încălzitoarele cu panouri Mill oferă o temperatură de bază confortabilă în întreaga casă. Alegeți dintre 7 puteri diferite pentru a regla temperatura fiecărei încăperi. În general, recomandăm 70-100 wați pe metru pătrat. Un panou de încălzire poate fi lăsat aprins în siguranță atunci când este nesupravegheat, pe timpul nopții sau când sunteți plecat, datorită elementului său de încălzire x-aluminiu sigur și eficient și a temperaturii relativ scăzute a suprafeței. Acest lucru vă permite să vă întoarceți la o casă caldă și confortabilă. Alegeți între un program zi/noapte sau un WiFi integrat cu control prin aplicație pentru a ajusta temperatura la rutinele dvs. zilnice. Aplicația Millheat ușor de utilizat vă ajută să economisiți bani pe energie electrică în timp ce sunteți departe de casă sau dormiți în pat. Încălzitoarele cu panouri Mill vin în două stiluri diferite: Mill Steel și Mill Glass. Forma unică rotunjită a încălzitorului Mill Steel îi dă aspectul de plutire pe perete. Încălzitorul Mill Glass are un aspect modern și elegant. Dacă aveți puțin spațiu liber pe perete sau pur și simplu doriți o sursă de încălzire mai flexibilă care să poată fi mutată, este posibil să preferați încălzitorul nostru Mill Convection WiFi. Acest încălzitor portabil are același element de încălzire găsit în încălzitoarele cu panouri Mill, ceea ce înseamnă că îl puteți lăsa în siguranță nesupravegheat.

 • Un panou de încălzire poate fi montat doar orizontal. Îl sfătuim să nu-l atârnăm prea sus, pentru că atunci pierde din eficiență.
 • Încălzitoarele cu panouri pot fi instalate în baie (IPX4).
 • Încălzitoarele cu panouri sunt sigure pentru copii. Panoul este cald doar în partea de sus, unde se află priza. Cineva cu siguranță nu se va arde. Temperatura maximă a suprafeței este de aproximativ 50 de grade (în funcție de model).
 • Suportul de perete și șuruburile sunt incluse.
 • De asemenea, puteți opera modelele Wifi pe dispozitivul propriu-zis (dacă wifi-ul este oprit).
 • Pentru o cameră în care de exemplu 1200 Watt este eficient, recomandăm 2x un model de 600 Watt apoi 1 de 1200 Watt. Căldura va fi mai bine distribuită în toată încăperea.
 • Cablul este situat pe partea dreaptă a aparatului și poate fi direcționat între suportul de perete și panoul de încălzire.
 • Ștecherul european are un unghi de 90 de grade și dispozitivul nu poate fi plasat peste o priză.
 • Există aproximativ 3 cm distanță între perete și panou.
 • Panoul de încălzire trebuie să aibă spațiu liber pe toate părțile: 10 cm deasupra și dedesubt – 5 cm în stânga și în dreapta.

Avantajele încălzirii cu panouri:

 • Economisirea spațiului
 • Se potrivește într-un interior modern
 • Distribuție rapidă a căldurii
 • Nu usucă aerul
 • Poate fi amplasat intr-o baie

Dezavantaje încălzirea panoului:

 • Puterea maximă limitată posibilă (max 1500 Watt)
 • Nu este mobil/flexibil
 • Nu reține căldura odată oprit
 • Relativ mai scump de cumpărat

RADIATOARE UMPLUTE CU ULEI

Dacă sunteți în căutarea unei surse de încălzire blândă, care să nu usuce aerul, un radiator Mill umplut cu ulei este alegerea perfectă. Deoarece elementul de încălzire al radiatorului nu este în contact direct cu aerul ambiant, acesta nu va arde praful și nici nu va usca aerul. Structura închisă a încălzitoarelor forțează aerul cald să crească mai repede, rezultând o distribuție mai eficientă a căldurii în întreaga cameră. De fapt, încălzește camera cu 29% mai repede decât radiatoarele tradiționale cu ulei. Acest lucru face ca Mill Oil Premium să fie mai eficient din punct de vedere energetic decât alte încălzitoare cu ulei și, prin urmare, este o alegere mai durabilă. Forma unică, atractivă și piciorul elegant îl fac să arate ca și cum ar pluti deasupra podelei. Aceste încălzitoare portabile funcționează în liniște și pot fi lăsate în siguranță nesupravegheate. Încălzitoarele au 3 puteri diferite și o varietate de operațiuni.Alegeți între un termostat mecanic pentru funcționare ușoară, un program zi/noapte pentru scăderea temperaturii sau un WiFi integrat cu control prin aplicație pentru eficiența economisirii energiei.

Soluție de rezervă putere
În trecut, un radiator de ulei ar putea încălzi continuu la putere maximă. Acest lucru a fost eficient, dar încălzitorul în sine ar putea deveni foarte fierbinte, cu un risc mare de arsuri, dacă vă apropiați de suprafață.

Toți producătorii de radiatoare cu ulei din zilele noastre trebuie să respecte regulile și cerințele stricte ale UE. Atunci când partea laterală a unui radiator de ulei se ridică peste o anumită temperatură, puterea va fi astfel redusă într-o anumită perioadă (de exemplu, de la 2000 Watt la 1250 Watt). Temperatura de suprafață a încălzitorului se poate răci apoi pentru a nu depăși temperatura maximă admisă a suprafeței. Acest lucru este pentru siguranța consumatorului, astfel încât să nu se ardă dacă intră în contact cu suprafața aragazului.

Care este diferența dintre un termostat mecanic și cel electronic?
Cu un termostat mecanic al AB-H1000MEC puteți seta temperatura mai mare și mai mică folosind un buton rotativ. Cu un termostat electronic puteți seta exact temperatura dorită în grade prin intermediul ecranului LCD, acest lucru este posibil de la 5 ° C la 35 ° C.

Avantajele unui radiator cu ulei:

 • Nu usucă aerul
 • Poate fi folosit fără supraveghere
 • Mai prietenos cu energia decât convecția

Dezavantajele unui radiator de ulei;

 • durează mai mult înainte de a distribui căldura
 • mai scump la cumpărare
 • mai mare ca dimensiune
 • Nu poate fi amplasat într-o baie

ÎNCĂLZITOARE PRIN CONVECȚIE

Mill Convection este o gamă de încălzitoare extrem de eficiente care oferă căldură instantanee imediat ce sunt pornite. Un încălzitor cu convecție este alegerea perfectă dacă doriți un încălzitor care să încălzească rapid o cameră. Este o alternativă mai silențioasă la radiatoarele tradiționale cu ventilator, astfel încât să vă puteți bucura de o cameră încălzită rapid, fără zgomot distrage. Aceste modele portabile sunt ușor de mutat datorită greutății reduse, mânerelor pe ambele părți și corpului subțire. Încălzitoarele cu convecție nu trebuie lăsate nesupravegheate, datorită elementului lor de încălzire cu sârmă foarte eficient. Sunt o sursă de încălzire suplimentară perfectă în zilele reci. Alegeți între două stiluri diferite: o față elegantă din oțel sau un model de sticlă la modă. Incalzitorul vine cu un termostat mecanic pentru operare usoara sau un termostat electronic cu afisaj LED. Modelul WiFi din seria Convection vine cu același element de încălzire ca și panourile de încălzire Mill, ceea ce înseamnă că puteți lăsa în siguranță încălzitorul WiFi Convection pornit nesupravegheat.

Avantajele unui încălzitor cu convector:
– Distribuție foarte rapidă a căldurii
– Relativ ieftin de cumpărat
– Silențios la utilizare

Dezavantajele unui încălzitor convector:
– Potrivit doar ca încălzire suplimentară (cu excepția modelelor WiFi).
– Utilizează mai multă energie decât un radiator cu ulei (tradițional)
– Poate usca aerul la utilizare prelungită
– Nu poate fi amplasat într-o baie

ÎNCĂLZITOARE CU VENTILATOR PTC

Nu lăsați dimensiunea mică a radiatorului Mill PTC să vă păcălească. Acesta este un încălzitor puternic care va încălzi rapid încăperi mai mari. Elementul de încălzire PTC blând are o temperatură mai scăzută a suprafeței decât radiatoarele obișnuite cu ventilator cu fire de încălzire. Aceasta înseamnă că încălzitorul va arde mai puțin praf și nu va usca aerul, așa cum o fac radiatoarele obișnuite. Dimensiunea redusă și suprafața „rece la atingere” facilitează mutarea încălzitorului oriunde aveți nevoie de căldură suplimentară. Designul îngrijit permite, de asemenea, o depozitare ușoară în timpul lunilor de vară. Un încălzitor cu ventilator Mill PTC este o sursă suplimentară de încălzire care nu trebuie lăsată nesupravegheată, datorită elementului său de încălzire foarte eficient.

 

Avantajele unui încălzitor cu ventilație:
– Căldură rapidă
– Nu usucă aerul
– Relativ ieftin de cumpărat
– Design compact

Dezavantajele unui încălzitor cu ventilație:
– Nu sunt 100% silentioase
– Nu pot fi folosite fără supraveghere.
– Nu poate fi amplasat într-o baie
– Poate usca aerul la utilizare prelungită

SPERĂM CĂ VEȚI GĂSI ÎNCĂLZITORUL MILL POTRIVIT PENTRU NEVOILE DVS., PENTRU A VĂ MENȚINE CALD ÎN STIL.